بحـث
المواضيع الأخيرة
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin | ||||
اماني ام مروان | ||||
المستغفرة | ||||
ميرنا | ||||
saloua | ||||
aicha000 | ||||
fulla2010 | ||||
ملكة الرومانسية | ||||
ghada | ||||
قطه |
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 28 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 28 زائر لا أحد
أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 281 بتاريخ الخميس أكتوبر 17, 2024 7:54 am
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
قم بحفض و مشاطرة الرابط منتدى رنين على موقع حفض الصفحات
قم بحفض و مشاطرة الرابط منتدى رنين على موقع حفض الصفحات
بتعملي ايه ببواقي الاكل
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
بتعملي ايه ببواقي الاكل
بتعملي ايه ببواقي الاكل
كل واحدة تقول باقي عندها ايه من الأكل
وممكن نغيره ازاي
ونحوله لأكلة جديدة
علشان مانرميش حاجه في القمامه
وانا اول واحده هبدأ
بواقى الرز..................
1) بشيله فى الفريزر و لما اجمع حبه مناسبين اضيف له مكرونة مسلوقة و عدس بجبة و يبقى كشرى
وطبعا اعمل دقة و حمص الشام و بصل محمر
2)افضل اجمعه لغايه لما يبقى عندى كمية و افرد نصه فى الصينية و احط فوقهم شوية جزر و بسلة مستوين و 3 او اربع معالق عصاج و افرد باقى الرز فوقهم
وعلى الوش شوية بشاميل و ادخلهم الفرن لغاية لما الوش يحمر و دى صينية الرز بالبشاميل عملتها فى عزومة و عجبت الناس جد
3) ازوده على كفتة السمك
كل ده ببواقى الرز
بواقى الخضار.........................
1) اجمعهم فى كيس فى الفريزر و احطهم فى حشوة صينية الرز بالبشاميل
2)احوشهم و احطهم فى الكبسة الخليجى
3) احوشهم فى الفريزر و اضيفهم على طبخة الخضار المرة اللى بعدها
الفينو او التوست..........................................
االفينو لما بيبقى منه بحوشه وبعدين احمصه في الفرن واعمله بقسماط ناعم للبانيه والبفتيك ..
انا منتظره مشاركتكم علشان نستفيد كلنا..
كل واحدة تقول باقي عندها ايه من الأكل
وممكن نغيره ازاي
ونحوله لأكلة جديدة
علشان مانرميش حاجه في القمامه
وانا اول واحده هبدأ
بواقى الرز..................
1) بشيله فى الفريزر و لما اجمع حبه مناسبين اضيف له مكرونة مسلوقة و عدس بجبة و يبقى كشرى
وطبعا اعمل دقة و حمص الشام و بصل محمر
2)افضل اجمعه لغايه لما يبقى عندى كمية و افرد نصه فى الصينية و احط فوقهم شوية جزر و بسلة مستوين و 3 او اربع معالق عصاج و افرد باقى الرز فوقهم
وعلى الوش شوية بشاميل و ادخلهم الفرن لغاية لما الوش يحمر و دى صينية الرز بالبشاميل عملتها فى عزومة و عجبت الناس جد
3) ازوده على كفتة السمك
كل ده ببواقى الرز
بواقى الخضار.........................
1) اجمعهم فى كيس فى الفريزر و احطهم فى حشوة صينية الرز بالبشاميل
2)احوشهم و احطهم فى الكبسة الخليجى
3) احوشهم فى الفريزر و اضيفهم على طبخة الخضار المرة اللى بعدها
الفينو او التوست..........................................
االفينو لما بيبقى منه بحوشه وبعدين احمصه في الفرن واعمله بقسماط ناعم للبانيه والبفتيك ..
انا منتظره مشاركتكم علشان نستفيد كلنا..
Admin- admin المدير العام
- عدد المساهمات : 1263
نقاط : 18641
السٌّمعَة : 17
تاريخ التسجيل : 04/06/2009
العمر : 44
الموقع : الرياض
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
ملكة الرومانسية- مشرفة
- عدد المساهمات : 218
نقاط : 17198
السٌّمعَة : 11
تاريخ التسجيل : 06/06/2009
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
رد: بتعملي ايه ببواقي الاكل
ميرسى يا سماح وشكرا على مرورك
Admin- admin المدير العام
- عدد المساهمات : 1263
نقاط : 18641
السٌّمعَة : 17
تاريخ التسجيل : 04/06/2009
العمر : 44
الموقع : الرياض
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
اماني ام مروان- مشرفة
- عدد المساهمات : 1162
نقاط : 18614
السٌّمعَة : 17
تاريخ التسجيل : 05/06/2009
العمر : 38
الموقع : المغرب
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
رد: بتعملي ايه ببواقي الاكل
فعلا موضوع رائع جدا
مشكورة على الموضوع الحلو ياقمر
أنا لما بيزيد عندي الأكل بحطه في الثلاجه لتاني يوم
وما برميش حاجه لانه الاكل الي بيزيد نعمه وحرام يرتمى
عايزين مشاركات يابنات
كل وحده تقول بتعمل ايه بالأكل الي بيزيد
مشكورة على الموضوع الحلو ياقمر
أنا لما بيزيد عندي الأكل بحطه في الثلاجه لتاني يوم
وما برميش حاجه لانه الاكل الي بيزيد نعمه وحرام يرتمى
عايزين مشاركات يابنات
كل وحده تقول بتعمل ايه بالأكل الي بيزيد
ميرنا- مشرفة
- عدد المساهمات : 547
نقاط : 17693
السٌّمعَة : 17
تاريخ التسجيل : 09/06/2009
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
رد: بتعملي ايه ببواقي الاكل
شطورة يا ميرنااااااا
تسلمى عل مرورك
تسلمى عل مرورك
Admin- admin المدير العام
- عدد المساهمات : 1263
نقاط : 18641
السٌّمعَة : 17
تاريخ التسجيل : 04/06/2009
العمر : 44
الموقع : الرياض
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
aicha000- مشرفة
- عدد المساهمات : 321
نقاط : 17413
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 05/06/2009
الموقع : المغرب
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
رد: بتعملي ايه ببواقي الاكل
وجزاكى كل الخير
Admin- admin المدير العام
- عدد المساهمات : 1263
نقاط : 18641
السٌّمعَة : 17
تاريخ التسجيل : 04/06/2009
العمر : 44
الموقع : الرياض
بطاقة الشخصية
admin: 1
اماني ام مروان: 4
المستغفرة: 8
مواضيع مماثلة
» بنات تعالو تتعرفو على الاكل البربري المغربي
» فكرة جديدة لعمل توزيعات بعد الاكل (( التفاسير )) بطريقة اقتصادية
» فكرة جديدة لعمل توزيعات بعد الاكل (( التفاسير )) بطريقة اقتصادية
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء سبتمبر 15, 2010 3:00 am من طرف اماني ام مروان
» إلي محبين أناشيد الشيخ .."مشاري راشد العفاسي"
الإثنين يونيو 28, 2010 8:24 pm من طرف ضحكه طفل
» لعشاقة اللون البنفسجي**أحلى كولكشن****ما راح تندموا****see you****
الإثنين أبريل 19, 2010 12:27 pm من طرف Nolla
» نظام غذائي للعروس قبل ليلة الزفاف ، اكل العروسه ، غذاء العروس
الأربعاء مارس 17, 2010 5:01 pm من طرف ازهار الرحمه
» عندك صوره وفيها جزئيه مضيقاكِ ونفسك تمسحيها تعالي وأنا أقول لكِ...
الجمعة يناير 08, 2010 5:34 pm من طرف ضحكه طفل
» موقع لكي تسمعي اسمك واسم من تحبي بلغه العصافير
الجمعة يناير 08, 2010 3:56 pm من طرف ضحكه طفل
» الضيفة الثلاثة
الإثنين يناير 04, 2010 1:20 am من طرف المستغفرة
» الضيفة الثانية
السبت يناير 02, 2010 7:22 pm من طرف aicha000
» الضيفة لاولى
الخميس ديسمبر 31, 2009 7:45 pm من طرف Admin